Home Experten Bouw Bureau De Fonseca

Bureau De Fonseca

Acoustical Engineering
Bouw
De Villegas de Clercampstraat 182, 1853 Grimbergen, België

Specialiteit

Akoestiek

Wie spreekt over akoestiek, geluid of trillingen, spreekt over Bureau De Fonseca.

Bureau De Fonseca was in België als eerste officieel erkend door de Minister van Werk en door de Federale OverheidsDienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg voor het uitvoeren van metingen bij blootstelling aan geluid én trillingen op de werkvloer.
Onze akoestische specialisten en experts verzekeren uw comfort en productiviteit. We beschikken over alle kennis, ervaring en competenties om u optimaal te bedienen en een totaaloplossing aan te reiken.
Bureau De Fonseca garandeert persoonlijk contact, nauwkeurig budget, stipte opvolging en pragmatische flexibiliteit.

Waarvoor staan wij?
Bureau De Fonseca staat voor expertise en kennis: wie spreekt over akoestiek, geluid of trillingen, spreekt over Bureau De Fonseca. Met méér dan 15 jaar ervaring, zijn wij dé specialisten op het vlak van akoestisch comfort. Contacteer ons en geniet meteen van onze jarenlange ervaring, opgebouwde kennis en verworven competenties terzake.
Bureau De Fonseca staat voor resultaatsgerichte oplossingen: onze specialisten en experts beschikken over alle gewenste competenties om u een optimale totaaloplossing aan te reiken.
Bureau De Fonseca staat tevens voor efficiëntie en flexibiliteit: onze flexibele organisatiestructuur staat voor een persoonlijk contact, een stipte opvolging en een vriendelijk budget.

Onze erkenningen
Als officieel erkende instantie hebben we ruime ervaring in residentiële en industriële dossiers, naast tal van gerechtelijke expertises. Bureau De Fonseca beschikt over volgende officiële erkenningen:

* Erkend Labo voor het uitvoeren van geluidsdosismetingen, opstellen van geluidskaarten en het uitvoeren van trillingsmetingen: als eerste in België erkend door de Minister van Werk waardoor u onbetwistbaar correcte resultaten krijgt.
* Erkend Milieudeskundige in de discipline geluid en trillingen (VLAREM)
* Erkend MER-deskundige in de discipline geluid en trillingen (VLAREM)

Wij voeren alle metingen uit volgens de internationale kwaliteitsstandaard voor laboratoria, de norm “ISO 17025”. Deze strenge kwaliteitsnorm garandeert u dan ook onweerlegbare resultaten.

Adres & bedrijfsgegevens
Ons hoofdkantoor bevindt zich in Strombeek, zeer centraal gelegen in België.  Hierdoor zijn we snel in elke uithoek van het land.  In een half uur zijn we uit Meise in hartje Brussel, in Antwerpen, in Leuven of in Limburg.  Vanuit het kantoor in Waregem bedienen we de provincies West- en Oost-Vlaanderen.

Diverse referenties
In de loop der jaren heeft Bureau De Fonseca heel wat sterke referenties verzameld, bij grote en kleine bedrijven: daar zijn we met z’n allen terecht fier op.
Waar we echter nog veel meer belang aan hechten is het feit dat we bij veel klanten na een eerste project nog vele andere projecten succesvol hebben kunnen realiseren. Dit is voor ons de grootste erkenning voor de kwaliteit en de waarde van ons werk.
Vul uw gegevens in, stel een vraag, en we bezorgen u graag een overzicht van onze referenties in het domein dat u interesseert.

Bijstand

Online
Op kantoor Expert
Per mail
Plaatsbezoek
Telefonisch

Talen

Frans
Nederlands

Diensten

Expert
Gerechtsdeskundige
Technisch raadsman
Bewaren
© Experten.be